Työelämä

Oletko valmistumassa ja siirtymässä työelämään? Teetkö sijaisuuksia opintojesi ohessa? Tältä sivulta löydät apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi opettajan työehdoista, palkkauksesta, velvollisuuksista ja oikeuksista.

Uuden opettajan opas (OAJ & SOOL) Sisältää tuhdin paketin perustietoa, jota aloittelevan opettajan on hyvä tietää astuessaan uuteen kouluun ja ennen kaikkea luokkahuoneeseen.

Sijaisen muistilista SOOL on koostanut sivuilleen kätevän listan asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon sijaisuuksia tehdessäsi.

OAJ:n jäsensivut pitävät sisällään ison liudan pdf-muodossa olevia oppaita palkkataulukoista turvallisuusoppaisiin. Vaatii kirjautumisen jäsensivuille OAJ:n/SOOL:n jäsentunnuksilla (jäsennumero & salasana). Mikäli et muista, tai olet hävittänyt salasanasi, seuraa sivuston ohjeita.

Valmistuvien info: Myös OKA ry järjestää vuosittain valmistuville ja muillekin lähialueen työllistymismahdollisuuksista ja työasioista kiinnostuneille luokanopettajaopiskelijoille valmistuvien infon. Seuraa tiedotteita asiaan liittyen.