Toimintaohjeet OKA ry:n tapahtumissa koronapandemian aikana

19.8.2020

Tästä uutisesta löydät Tampereen luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestön OKA ry:n suositukset tapahtumiin pandemia-ajalle. Tämä dokumentti on kirjoitettu ajankohtaisten suositusten mukaisesti ottaen huomioon Suomen hallituksen, Tampereen ylioppilaskunnan sekä Tampereen yliopiston suositukset. Jotta voimme järjestää tapahtumia turvallisesti, on tärkeää, että jokainen tapahtumiin osallistuva noudattaa alla olevia suosituksia

Tapahtumiin saavutaan aina vain terveenä ja oireettomana.

Hanki lippu tapahtumaan Kide.appista (myös ilmaisiin) ja merkitse lippu käytetyksi tapahtumaan saapuessasi. Näin pystymme pitämään kirjaa osallistujista mahdollisten tartuntaketjujen selvittämiseksi. Mikäli tapahtumassa myydään jotain, maksuvälineenä käy vain Mobilepay.

Tapahtumissa vältetään lähikontaktia ja pyritään pitämään riittävät turvavälit.

Mikäli turvaväliä ei ole mahdollisuus pitää, THL suosittelee maskin käyttöä. Käytä maskia vain oikeaoppisesti*, mikäli se ei onnistu, huolehdi turvaväleistä.

Käsihygieniasta huolehditaan. Suositaan käsienpesua mahdollisuuksien mukaan. OKA ry:n tapahtumissa on myös aina saatavilla käsidesiä. Oma pieni käsidesi saattaa silti olla hyödyllinen.


Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta! <3

*) Maskin oikeaoppisesta käytöstä lisää tämän linkin kautta