Tuutorointi ja orientaatioviikko

1.9.2021

Tämän syksyn tuutorointi on alkanut todella hyvin ja orientaatioviikko on jo takanapäin. Syksy alkoi jännittävissä tunnelmissa, kun Pirkanmaan ”koronanyrkki” kokoontui päättämään tulevista tapahtuma- ja kokoontumisrajoituksista. Olimme tähän kuitenkin varautuneet ja saimme järjestettyä kaikki tapahtumat pientä hienosäätöä lukuun ottamatta suunnitelmien mukaisesti. Kaikissa tapahtumissa uhkui positiivinen ja mahtava ilmapiiri! Tuutorit ovat todella hyvin onnistuneet toivottamaan uudet opiskelijat tervetulleeksi ja luomaan mahtavia tapahtumia kaikista poikkeusjärjestelyistä huolimatta.


Tuutorivastaavina tahdomme kiittää erityisesti meidän timanttisia tuutoreitamme, jotka ovat epävarmoissa olosuhteissa onnistuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan toinen toistaan upeampia fuksitapahtumia terveysturvallisuus huomioiden. Ekan piknikin tutustumisleikit, pääpäiväpiknikin perinteiset fuksiolympialaiset ja alppivesi, fuksipassin huumaa, tutustumista keskustakampuksen sokkeloihin, lautapelejä ja perinteisiä pihapelejä. Paljon on mahtunut pariin ensimmäiseen viikkoon, ja paljon on onneksi vielä edessä! Jos wabu ei lobu, niin ei lobu kyllä fuksiviikotkaan <3


Kaikista suurimman kiitoksen ansaitsevat kuitenkin meidän mahtavat fuksimme! Kiitos, että olette osallistuneet innokkaasti tapahtumiin säällä kuin säällä. Kiitos, että olette kysyneet meiltä apua opintoihin ja elämään liittyen. Kiitos, että olette ottaneet omaksenne okalaisen hengen. Ilman teitä ei olisi meitä. Kiitos!


OI OKA ON!


Terveisin

Tuutorivastaavat Santeri ja Susanna