Fuksisitsit

  • to 14.10.2021

Vuoden 2021 fuksisitsit ovat täällä! Sitseillä pääset tutustumaan yliopistokulttuuriin, tähän tunnettuun akateemisen pöytäjuhlan perinteeseen ja mitä mahtavampiin sitsilauluihin. Jatkuvatko sinun pyjamabileesi aina viiteen aamulla juoruten ja juhlien, vai nukahdatko yleensä jo kesken elokuvan? Muistuttaako pyjamabileesi pyjamabanaanien meininkiä? Kuuluuko vakikattaukseesi popparit ja limsa, vai pitsa ja viini? Joka tapauksessa, pian pääset näyttämään parhaan uniasusi ja kajauttamaan koko sitsikansalle lempilaulusi.

OKA ry:n pyjamabilesitsit vuoden 2021 fukseille ja tuutoreille järjestetään Kalevan Killalla torstaina 14.10.2021 klo 18 alkaen. Näillä sitseillä pääset tutustumaan sitsikulttuuriin ja harjoittelemaan sitsaamista rennossa ilmapiirissä tuutorien johdolla, sekä tietysti opettelemaan sitsilauluja ja avaamaan ääntäsi. Luvassa on taatusti paljon messevää ohjelmaa, sekä hyvää juomaa ja ruokaa. Vedä siis jalkaan lempipyjamasi tai kotivaatteesi, ja muista pukeutumisessasi huomioida, että luovimman asun pukenut palkitaan!
Ilmoittautuminen ja lippujen myynti kide.appissa avataan lähempänä, stay tuned! Lipputyyppejä on kaksi: alkoholillinen 15 e, sekä alkoholiton 13 e. Muista ilmoittaa lipunoston yhteydessä myös mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Sitsilipun hintaan sisältyy myös upea, tapahtuman virallinen haalarimerkki, juomien ja ruokien ohella. Holilliseen lippuun sisältyy 2 juomaa ja 2 kaatoa, mutta halutessaan voi varautua myös omilla virvokkeilla.

Ensimmäisiä sitsejä, joita tarjoillaan tavallisena lähitoteutuksena pitkästä aikaa, ei kannata missään nimessä missata! Tervetuloa tutustumaan sitsikulttuuriin tutussa seurassa ja turvallisessa ympäristössä

PS. Ota mukaasi hienon asusi ja OKA-henkesi ohella myös mielellään oma kuppi/lasi ja lautanen, yritämme vähentää tiskiä ja toimia ekologisesti. Mikäli sinulta jo laulukirja löytyy, suosittelemme lämpimästi myös Edustuksen tuomista. Jos et vielä omista Edustus-sitsilaulukirjaa, on lähiaikoina luvassa myös tuotemyyntiä, eli ei huolta!

Huom! Tapahtuma on loppuunmyyty ja lipunmyynti näin ollen päättynyt.

OKAn hallitukselle on hallituksen päätöksen mukaisesti varattu 15% tapahtuman lippumäärästä. Tämä kiintiö on jo käytetty.MITÄ? OKAn pyjamabile-fuksisitsit 2021
MISSÄ? Kalevan kilta (Teiskontie 8 A, 33540 Tampere)
MILLOIN? 14.10.2021 klo 18.00 alkaen (Älä myöhästy tai joudut katumaan!)
KENELLE? OKAn fukseille ja tuutoreille vuosimallia 2021 
LIPPUTYYPIT? Alkoholillinen lippu 15 euroa ja alkoholiton 13 euroa. Huomaathan, että lipun hintaan lisätään kide.appin palvelumaksu (0,40 e).
MITÄ PÄÄLLE? Lempipyjamat tai muu luova, teemaan sopiva ratkaisu.

Tapahtuman turvahenkilönä toimii Tinja Uhlenius.