OKA ry:n syyskokous 2020

  • ti 24.11.2020 klo 1618
  • Yliopiston juhlasali

OKA ry:n sääntömääräinen syyskokous tulee jälleen! Tässä kokouksessa kaikki OKA ry:n jäsenet saavat äänestää ja vaikuttaa päätöksiin!

Koko OKA ry:n jäsenistö, aina fukseista ännänsiin vuosikursseihin, kokoontuu jälleen yhteen päättämään ainejärjestömme vuoden 2021 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä valitsemaan uuden hallituksen tulevalle kaudelle.

Käytännössä päätämme siis yhdessä siitä, mitä OKAssa tehdään ensi vuonna ja mihin eri asioihin me käytämme ainejärjestömme varoja. Lisäksi kaikilla on mahdollisuus asettua ehdolle hallituksen varsinaiseksi jäseneksi tai toimihenkilöksi.

Syyskokoukselle on luvassa hulppeat ja ennen kaikkea koronaturvalliset puitteet, kun kokous järjestetään Tampereen yliopiston keskustakampuksen juhlasalissa!

Hallitukseen hakemisesta ja ehdolle asettumisesta on tulossa kattavasti lisätietoa sekä infotilaisuus lähempänä marraskuuta.

MITÄ: OKA ry:n syyskokous
MISSÄ?: Tampereen yliopiston juhlasali
MILLOIN?: Tiistaina 24.11. klo 16.00
MIKSI?: Koska kaikki jäsenet pääsevät päättämään ensi vuotta koskevista asioista. Täällä valitaan esimerkiksi uusi hallitus!

OKA ry:n viralliset ja voimassaolevat koronaohjeistukset:

Tapahtumiin saavutaan aina vain terveenä ja oireettomana.

Hanki lippu tapahtumaan Kide.appista (myös ilmaisiin) ja merkitse lippu käytetyksi tapahtumaan saapuessasi. Näin pystymme pitämään kirjaa osallistujista mahdollisten tartuntaketjujen selvittämiseksi. Mikäli tapahtumassa myydään jotain, maksuvälineenä käy vain Mobilepay.

Tapahtumissa vältetään lähikontaktia ja pyritään pitämään riittävät turvavälit.

Mikäli turvaväliä ei ole mahdollisuus pitää, THL suosittelee maskin käyttöä. Käytä maskia vain oikeaoppisesti*, mikäli se ei onnistu, huolehdi turvaväleistä.

Käsihygieniasta huolehditaan. Suositaan käsienpesua mahdollisuuksien mukaan. OKA ry:n tapahtumissa on myös aina saatavilla käsidesiä. Oma pieni käsidesi saattaa silti olla hyödyllinen.Linkki FB-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/327831425334281