OKAn 80's Fuksisitsit

Kuuluvatko Madonna, Whitney tai Michael Jackson suosikkiartisteihisi? Entä rakastatko neon-värejä ja krepattuja hiuksia? Tai halajatko muuten vain kokea kultaista 80-luvun tunnelmaa? Sitä on luvassa, sillä vuoden 2022 fuksisitsit ovat täällä!

Näillä sitseillä pääset tutustumaan yliopiston sitsikulttuuriin ja harjoittelemaan sitsaamista rennossa ilmapiirissä tuutorien johdolla, sekä tietysti opettelemaan sitsilauluja ja avaamaan ääntäsi jatkojen karaokea varten. Luvassa on paljon muutakin ohjelmaa, sekä hyvää juomaa ja ruokaa. Lähde siis penkomaan porukoiden kaappeja ja etsimään parhaita paloja 80-luvulta ja muista, että luovimman asun pukenut palkitaan!

Ilmoittautuminen ja lippujen myynti kide.appissa auki VAIN FUKSEILLE JA TUUTOREILLE ensi viikon maanantaina 19.9. klo 12! Muuta jäsenistöä infotaan lipunmyynnistä vielä loppuviikosta  https://kide.app/events/b8c21b48-1284-452d-9179-e2660a482c28

Lipputyyppejä on kaksi: alkoholillinen 15€ sekä alkoholiton 13€. Muista ilmoittaa lipunoston yhteydessä myös mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Sitsilipun hintaan sisältyy myös upea, tapahtuman virallinen haalarimerkki. Lippuun sisältyy 2 alkoholillista/alkoholitonta juomaa sekä holilliseen lippuun vielä 2 kaatoa, mutta halutessaan sitseille voi varautua myös omilla virvokkeilla

PS. Ota mukaasi upean asusi lisäksi myös oma kuppi/lasi ja lautanen! OKAn kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pyrimme vähentämään tiskiä sekä toimimaan ekologisesti. Mikäli sinulta löytyy jo laulukirja, suosittelemme lämpimästi myös Edustuksen tuomista. Jos et vielä omista Edustus-sitsilaulukirjaa, lähiaikoina on vielä luvassa tuotemyyntiä, eli ei huolta!

OKAn hallitukselle on hallituksen päätöksen mukaisesti varattu 15% tapahtuman lippumäärästä.

MITÄ? OKAn 80’s -fuksisitsit
MISSÄ? Tapahtumatila Foundation, Tammelankatu 21
MILLOIN? 6.10.2022 klo 18.00 alkaen (Älä myöhästy!)
LIPPUTYYPIT? Alkoholillinen lippu 15 euroa ja alkoholiton 13 euroa. Huomaathan, että lipun hintaan lisätään kide.appin palvelumaksu.
MITÄ PÄÄLLE? Cooleimmat 80-luvun vaatteet mitä kaapeista löytyy
JATKOT? Kaverisitsien kanssa yhteiset jatkot Kaijakassa 
ESTEETTÖMYYS: https://docs.google.com/…/1SC3HyUOS…/edit…

Tapahtuma on häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita https://www.okary.fi/yhdistys/yhdenvertaisuussuunnitelma/

Tapahtuman turvahenkilönä toimii Noora Kolari, tg @nooracecilia.


Mikäli sinulla herää tapahtumasta tai sen esteettömyydestä minkäänlaisia kysymyksiä, otathan yhteyttä järjestäjiin: Veera Tervo, Isa Mantere, Jenny Lähdesmäki, Eetu Naamanka ja Jenna Hietikko.