Oma talous kuntoon -webinaari

  • to 6.5.2021 klo 1718:30

Oma talous kuntoon -webinaari torstaina 6.5. klo 17.00–18.30 – tietoa sijoittamisesta, asuntolainasta sekä Danske Bankin tarjoamista jäseneduista


OAJ ja SOOL järjestävät yhteistyössä Danske Bankin kanssa talouswebinaarin. Webinaari on suunnattu kaikille jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita Danske Bankin tarjoamista jäseneduista: sijoittamisesta, säästämisestä, asuntolainan kilpailuttamisesta ja uuden asunnon hankkimisesta. Kohderyhmänä ovat erityisesti työuransa alussa olevat ja työelämään siirtyvät jäsenet.

Webinaarin panelistit keskustelevat teemasta ja vastaavat yleisön kysymyksiin.

Jasmin Hamid on näyttelijä ja sijoitusbloggaaja, joka valittiin vuonna 2020 vuoden sijoittajaksi. Hän puhuu sijoittamisesta mutkattomasti ja omakohtaisesti. Instagramissa hänen raha- ja perhesisältönsä tavoittavat kymmeniätuhansia ihmisiä päivittäin.

Sari Hammari toimii Danske Bankin valtakunnallisen Laina-asiantuntijakeskuksen johtajana ja hänellä on pitkäaikainen kokemus rahoittamisen ja sijoittamisen maailmasta.

Timo Turtiainen on sijoittamisen moniosaaja, jonka tehtäviin kuuluu kehittää Danske Bankin sijoituspalveluita, tukea asiantuntijoiden neuvontatyötä ja ajankohtaisten sijoitusteemojen kommunikointia asiakkaille. 
 

Lisätietoa ja ilmottautuminen
https://www.oaj.fi/jasenyys/oajn-ja-soolin-yhteiset-webinaarit/