OKAn keskiluokkaiset kaverisitsit

  • to 6.10.2022 klo 18
  • Bommari (Hervanta)

“Kaunista on olla varakas ja vanha, Liian moni tääl on kipiä ja köyhä. En tarvii rakkautta vaan kunnon terassia, Tule mun kaa grillijuhliin! 
Kun joku kaunis päivä työni mä päätän, Ei verokarhukaan täällä enää määrää, Tai vuoksein itkis koko Eiran Priima, Jos on elänyt kuin Keskiluokka-Liisa.“

Rakkaat keskiluokkaiset ystäväni, ajattelin vaihtaa torstai-iltaisen padelin peluun tällä kertaa laulamiseen ja korkealaatuisten juomien ja ruoan maisteluun. Kutsuisin mukaan kaikki teidät Keskiluokkaliisat, jotka ymmärrätte ettei elämä ilman omaa viheriötä ja grilliä ole sitten elämää ollenkaan. Oletteko muuten kuulleet jo tuosta Keskiluokkaliisa sävelmästä?? Noh, ylhäällä pieni maistiainen. Kohta me voimme laulaa sitä sitten yhdessä. Ainiin, mukaan voit kutsua myös oman keskiluokkaisen ystävän! Näin pääsemme nauttimaan korkealaatuisesta kulttuurista oikein isolla joukolla! Nähdään pian! 
Aurinkoisin syysterveisin Marja-Liisa.
______________________________________

Keväällä nopeasti loppuunmyydyt OKA:n kaverisitsit ovat taas täällä! Tällä kertaa sitsataan bommarissa torstaina 6.10. Sitsien teemana toimii keskiluokka ja toteutus on hyvin vapaa sen suhteen. Kaverisitsien ajatusta mukaillen olisi mukavaa, jos pukeutuisitte kaverinne kanssa jotenkin yhteneväisesti sekä teeman mukaisesti. Parhaille pukeutujille on luvassa palkinto. (Haalarit on hyvä ottaa mukaan, mutta laitetaan ne kuitenkin päälle vasta jatkoille.)

Lipunmyynti alkaa ke 21.9. klo 12 Kide.appissa. Liput myydään pakettina, eli ostat samalla siis lipun itsellesi sekä kaverillesi. Sekä alkoholittomat että alkoholilliset liput ovat samanhintaisia (26€), joten myynnissä on vain yhtä lipputyyppiä. Alkoholillinen/alkoholiton valitaan lisätiedoissa. Ostaessasi lipun sinun tulee ilmoittaa kaverisi nimi!
(Nämä sitsit ovat OKAn 2 vsk ylöspäin opiskeleville. Fuksipalleroille järjestetään samana päivänä omat fuksisitsit!)

MITÄ: OKAn keskiluokkaiset kaverisitsit
MILLOIN: to 6.10. klo 18
MISSÄ: Bommari (Rakennustalo, Korkeakoulunkatu 5)
LIPUT: Tulevat myyntiin ke 21.9. klo 12 https://kide.app/events/4afd5c6c-85ac-469e-8b0a-bcee2470b34c
MITÄ PÄÄLLE: Kaverin kanssa yhtenäinen teemaan sopiva asu, ei haalareita
TEEMA: Keskiluokka 
JATKOT: Yhteiset jatkot fuksien kanssa Kaijakassa (jatkoille voit halutessasi pukea haalarit)
ESTEETTÖMYYS: https://drive.google.com/…/1JgrSRHAWiLybuwDawBoPYmYJwmNigJkM

Tapahtuma on häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita https://www.okary.fi/yhdistys/yhdenvertaisuussuunnitelma/ .
Tapahtuman turvahenkilönä toimii Mira Laurinantti: tg @mira­_laurinantti mira.laurinantti@tuni.fi. 

Mikäli sinulla herää tapahtumasta tai sen esteettömyydestä minkäänlaisia kysymyksiä, otathan yhteyttä järjestäjiin:
tg @roosaessi/s.posti risoaho22@student.oulu.fi
tg @mmaijusofia/s.posti maiju.koppinen@tuni.fi